Kasten op maat

Bij iedere woonstijl of in elk type ruimte past wel een schuifdeurenkast. Deze kasten zijn beschikbaar in vele kleuren en designs, en kunnen op maat gemaakt worden.

De variatiemogelijkheden zijn eindeloos, zodat u zelf uw ideale kast samenstellen. 

Laat uw fantasie de vrije loop en creëer uw eigen woonsfeer.

Bij Woodteprojecten helpen onze verkopers je graag verder met het verwezenlijken van jouw ideeën.

Kasten op maat ...

kasten op maat kan u overal vinden in alle maten en kleuren, en toch is het zeker niet eenvoudig om uiteindelijk een geschikte kast te vinden.

° De stijl komt niet overeen met wat u in gedachte had.

° Ze zijn niet groot, klein of diep genoeg.

° De indeling is niet wat u nodig hebt om uw spullen praktisch te kunnen opbergen

° De deuren draaien niet in de gewenste richting.

 

Waarschijnlijk herkent u bovenstaande problemen en weet u ook dat het vinden van een perfecte kast een moeilijke zoektocht kan zijn. Het hoeft nochtans niet moeilijk te zijn. Onze verkopers staan klaar om de juiste oplossing te zoeken voor uw perfecte maatkast.

Eens het ideale concept is uitgewerkt hoeft u enkel nog het materiaal van uw keuze te bepalen, en wordt bekeken welke accessoires u hierbij eventueel nog zou willen. 

Opbergruimte optimaal benut ...

een schuifdeuren kast biedt opbergruimte op maat voor elk interieur. Bij Amerhout zijn deze kasten steeds op maat verkrijgbaar en vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen.

Of u nu een dressoir zoekt, een kleine of extra grote schuifdeurenkast, een kast met klassieke draaideuren, nachtkastjes, ... kortom ... Amerhout maakt het mogelijk.

° De keuze aan materialen, kleuren &  verdelingen is enorm

° Maak van uw kast een sfeerelement in woning. Van speels in de kinderkamer tot een tijdlloos designmeubel in een andere ruimte.

° De kastdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende houtdecors, gekleurd glas (mat of glanzend), spiegelglas enz. Bekijk de mogelijkheden in onze showroom

 

 

° Bepaal volledig zelf uw kastindeling

° Mogelijkheden om onder schuine wanden of daken een kast in te werken die perfect toegankelijk is, met het gebruik van schuine deuren

° Met de verschillende sierstrips kan u mooie accenten creëren, en ook de omlijsting kan in alle RAL-kleuren uitgevoerd worden.

° Ruime keuze uit inbouw of opbouwspots  

 

Tip ...

hebt u nog ergens een lelijke electriciteitskast, blootliggende buizen, stopcontacten of andere zaken die u graag weggewekt zou zien ...

Bij Amerhout kunnen we u hiervoor een oplossing bieden. Ook voor de toepassingen kunnen kleine maatwerkkastjes gemaakt worden. 

Uw interieur moet niet alleen praktisch, maar ook estetisch volledig aan uw wensen voldoen.


© 2019 Woodtexprojecten - All rights reserved - Development by First Things