Aandacht:

GEEN AFSPRAKEN MOGELIJK IN DE TOONZAAL VAN 10/07/2020 TEM 31/07/2020

Tijdens het bouwverlof blijft de winkel van Woodtex wel gewoon open! 

Amerhout wordt 'Woodtexprojecten'.

De drie kwaliteit-pijlers blijven.

Met Woodtexprojecten (vroeger Amerhout) werken we reeds tien jaar lang mooie huis- en tuinprojecten uit. Ieder project dat we realiseerden is gericht op kwaliteit en dit doen we aan de hand van drie belangrijke pijlers.

  • 'Vakmanschap'

Ieder project start steeds met uitgebreid advies door één van onze vakmannen. Bij 'Woodtexprojecten' staat professionele ondersteuning dus voorop.
Naast onze nieuwe showroom zijn er afzonderlijke bureaus waar in alle rust je ideeën en concepten kunnen worden besproken.

Met ons eigen atelier, plaatsingsdienst en professionele opgeleide mensen kunnen we gerust zeggen dat we voor alle mogelijke houttoepassingen het vakmanschap in huis hebben.

  • 'De beste materialen'

Een tweede belangrijke eigenschap bij is de kwaliteit van het aanbod in materialen. Voor de projecten die worden uitgewerkt kan men steeds kiezen uit een groot aanbod beste producten én leveranciers.
In de nieuwe showroom van 'Woodtexprojecten' kan men kiezen uit een selectie van de beste materialen vandaag op de markt.

  • 'Eigen Atelier en plaatsingsdienst'

Niet iedereen is even handig of heeft de tijd om een gewenste houttoepassing in gedachten zelfstandig te gaan uitvoeren. Vandaar dat wij ons richten op het aanleveren van professionelen die het voor jou met heel veel plezier uitvoeren. Ons eigen Atelier werd onlangs uitgebreid en de onze kwaliteitsvolle plaatsingsdienst doet nog iedere dag nieuwe ervaring op... expertise is dus verzekerd.

Bij 'Woodtexprojecten' mag je op beide oren slapen, de vakmensen binnen onze eigen plaatsingsdienst zullen ervoor zorgen dat jouw project tot in de puntjes goed wordt uitgewerkt.

Hier kan je een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.

Met vriendelijke groeten,
Team 'Woodtexprojecten'.


© 2021 Woodtexprojecten - All rights reserved - Development by First Things