Deuren Algemeen

Witte brandwerende deur

Bij Woodtexprojecten bieden wij je een uitgebreid assortiment van deuren aan. Elk project is anders, en iedere klant heeft zijn eigen ontwerp in gedachten. Of het nu gaat over design, afwerking, motief, specifieke toepassing, kleur enz... De uitstraling van uw deur wordt door deze keuze in grote mate bepaald.

Met een oppervlakte van ongeveer twee vierkante meter, zijn uw deuren in grote mate sfeerbepalend in uw woning.

We hebben voor alle woonstijlen een uitgebreide keuze aan deuren, die U in alle rust kan komen bekijken in onze showroom. Van klassiek tot traditioneel en van modern tot design.

Verschillende soorten deuren.

Binnendeuren

het kiezen van binnendeuren is iets waar men best goed over nadenkt. Een mooie en geschikte deur moet een verrijking zijn voor het interieur van uw woning, maar moet natuurlijk ook praktisch zijn. Wij bieden dan ook een zeer uitgebreid gamme aan kwaliteitsdeuren, die allemaal,  van A tot Z,  op maat en in verschillende kleuren (bv. gelakt in RAL-kleur), of bewerkingen (bv.olie of vernis) gemaakt kunnen worden.

Lees meer ...

Hardglazen deuren

Hardglazen deuren zorgen voor een verrassend effect van licht en elegantie in uw woning. Er zijn dan ook zeer veel mogelijkheden met qua design en motief of kleur.

Wanneer U bij Woodtexprojecten kiest voor een hardglazen deur worden deze steeds op maat gemaakt, zodat deze perfect in de bestaande muuropening passen.

Lees meer ...

 

Brandwerende deuren

Een brandwerende deur zorgt voor thermische isolatie van de ruimte die ze moet beschermen en werkt vlamvertragend.

Door een branddeur te installeren kunnen brandvrije compartimenten in een woning of gebouw gecreëerd worden.

Lees meer ...

Designdeuren

Designdeur is een algemene omschrijving die staat voor een innoverend en vernieuwend product, dat zowel esthetisch als functioneel durft af te wijken van de gekende klassieke deur. 

Lees meer ...

 

Buitendeuren (Buitenschrijnwerk)

Buitendeuren bestaan tegenwoordig in alle stijlen, maten en kleuren, die gegarandeerd bij meerdere generaties in de smaak zullen vallen bij verbouwing of nieuwbouw

Bij Woodtexprojecten bieden we onze klanten enkel houten -& PVC ramen aan van een hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer ...

 

Veiligheidsdeuren (Inbraakwerende deurgehelen)

onder constructie 

Technische deuren (bv. toepassingen : geluidswerend, ecologisch, medisch enz.)

onder constructie ...


© 2020 Woodtexprojecten - All rights reserved - Development by First Things