Hardglazen deuren

Hardglazen deuren zorgen voor een verrassend effect van licht en elegantie in uw woning. Er zijn dan ook zeer veel mogelijkheden met qua design en motief of kleur.

Wanneer je bij Woodtexprojecten kiest voor een hardglazen deur worden deze steeds op maat gemaakt, zodat deze perfect in de bestaande muuropening passen.

Hardglazen deuren geven een strakke uitstraling aan uw interieur, en bieden een hoge decoratieve waarden ?

Glazen deuren zijn trouwens zowel geschikt voor binnen als buitendeur, en zorgen ervoor dat er steeds voor een optimale lichtinval.

Bij Amerhout kan je steeds terecht met al uw vragen, en wij kunnen natuurlijk ook zorgen voor de opmeting en plaatsing van uw hardglazen deuren

Waarom kiezen voor een hardglazen deur ?

Hardglazen deuren bij Woodtexprojecten bieden veel voordelen zoals : elegante uitstraling, passen in ieder interieur, bestand tegen zowel zeer hoge als zeer lage temperaturen, zijn geschikt voor intensief gebruik, zorgen voor licht en ruimte, bieden een hoogwaardige kwaliteit, en worden steeds op maat gemaakt.

Onze hardglazen deuren worden steeds gemaakt van gehard glas, en de simpele reden hiervoor is dat dit gewoon zeer veilig is. De deur zal in het slechtste geval in duizend kleine stukjes breken in plaats van scherpe grote glasscherven. Deze deuren zorgen ook voor een thermische en akoustische barriere, maar men behoud toch steeds een optimale transparantie tussen de verschillende ruimtes.

Verschillende toepassingen met hardglazen deuren ...

een hardglazen deur kan verschillende functies hebben in uw woning. Een glazen deur nodigt uit, ze scheppen ruimte en bieden zicht op de omgeving, of  ... ze sluiten een ruimte of kamer af zonder het gevoel te geven opgesloten te zitten. Sfeervol, verrassend en ... veilig. Hardglazen deuren of wanden zijn zeker ook een meerwaarde voor winkels of bedrijven.

 

Hardglazen deuren zijn verkrijgbaar in de volgende glassoorten : float glas (helder), fumé float (grijs, groen & blauw), gezandstraald, crepie, black pearl (licht doorzichtig zwart), dark grey, en tegenwoordig de meest populaire ... ACIDE (acide klaar, acide extra klaar en acide grijs). Aan U de keuze ...

 

Bij Woodtexprojecten kan U uw hardglazen deuren ook laten personaliseren met bv. een logo, een naam of een tekening. Ook het design van uw deuren kan U zelf beslissen (gezandstraalde vierkante blokken in een heldere deur of andersom, horizontale lijnen, verticale lijnen, .... kortom ... de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Bij ons kan U ook terecht voor hardglazen deurgehelen, glaswanden, douchewanden, schuifdeuren enz. Samen vinden we zeker een oplossing voor al uw ideën of projecten.

Plaatsing van hardglazen deuren ...

Het plaatsen van hardglazen deuren één van z'n ander toepassingen laat U best over aan een vakman.  Er zijn verschillende mogelijkheden voor de plaatsing van uw deur.

Plaatsing 1 : Hardglazen deur in een klassiek houten (WBP) kassement met of zonder listels of slaglatten,  2 standaard scharnieren en een deurkruk.

Plaatsing 2 : Hardglazen deur in een perfect afgewerkte muuropening (bezetting moet recht zijn). De stand.scharnieren worden rechstreeks met een chemische verankering in de muur geplaatst, en is dus zonder kassement.

Plaatsing 3 : Hardglazen deur met automatische scharnieren. Hiervoor bieden we verschillende types scharnieren aan die langs beide zijdes open kunnen draaien, maar ook op verschillende standen kunnen blijven openstaan indien gewenst. Deze scharnieren zorgen ervoor dat de deur automatisch sluit indien ze niet op één van de ingestelde standen staat. De deur kan zowel in een kassement als rechtstreeks in een perfect bezette muur bevestigd worden.

Plaatsing 4 : Hardglazen deur met draaischoen. Deze deuren worden geplaatst met een onzichtbare pivotscharnier (onderaan en bovenaan) die in de vloer en bovenkant van de muuropening of het kassement bevestigd moet worden. Deze deuren kunnen ook langs beide kanten opengedraaid worden, maar sluiten niet vanzelf. 

Plaatsing 5 : Hardglazen deur met vloerpomp. Deze deuren kunnen ook aan beide zijdes opendraaien en gaan automatisch terug dicht. Ze worden bevestigd op een vloerpomp waarvoor wel een uitsparing voorzien moet worden in de vloer. 

Indien er gekozen zou worden om een harglazen deur niet in een kassement te plaatsen, dient men er rekening mee te houden, dat er langs de zijkanten van het deurblad een kleine speling blijft (waar anders een listel of slaglat zou zitten), en hierdoor meer tocht zal doorkomen dan bij plaatsing in een kassement met slaglatten (ook afhankelijk van een goede isolatie van de woning).

Kom gerust langs voor meer info & uitleg ivm deze plaatsingen.

 

 

 


© 2020 Woodtexprojecten - All rights reserved - Development by First Things