Aandacht:

GEEN AFSPRAKEN MOGELIJK IN DE TOONZAAL VAN 10/07/2020 TEM 31/07/2020

Tijdens het bouwverlof blijft de winkel van Woodtex wel gewoon open! 

Fineerparket

Fineerparket brengt het beste van laminaat en hout samen. De warmte en het unieke design van echt hout gecombineerd met de voordelen van laminaat. Elke plank is uniek, in tegenstelling tot een wederkerend patroon bij laminaatvloeren (geen imitatieprint). Fineerparket bestaat uit 2 lagen. De onderste laag bestaat meestal uit MDF of HDF , met een dunne toplaag van 1 tot 2mm.

Indien U overweegt om een parketvloer aan te kopen, zullen onze verkopers U graag en vrijblijvend verder helpen met al uw vragen. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom met +/- 300 verschillende parketstalen.

Voordelen fineerparket.

Deze parket kost beduidend minder dan andere soorten parket, maar heeft dan ook een veel minder lange levensduur , en kan niet opgeschuurd worden. Door de geringe dikte van de toplaag is het wel mogelijk om heel wat zachter houtsoorten te gebruiken, die niet mogelijk zijn bij massief parket. Fineerparket is dus heel budgetvriendelijk, waarbij toch het houtgevoel aanwezig blijft daar waar laminaat uit kunststof vervaardigd wordt, en is even makkelijk te onderhouden. Stofzuigen of dweilen met een vochtige doek is voldoende.

Plaatsing en soorten fineerparket.

Fineerparket is zeer makkelijk te plaatsen dank zij het handige uniclick-systeem. Onze fineerparketten zijn niet alleen stevig, maar ook bestand tegen indrukken. De sterkte is te danken aan de ultrasterke HDF plaat. De daarop gelijmde laag fineerhout is afgewerkt met maar liefst 8 lagen vernis, en dit geeft het uiteindelijke resultaat met een hoge weerstand.

Er bestaan ook verschillende types fineerparket, waaronder bv. enkele met een extra kurklaag van +/- 2mm , die zorgt voor een stil loopgeluid zoals bij samengestelde of massief parket. Verder ook diverse bewerkingen die dan andere look of een betere bescherming geven.

Fineerparket - Amerhout

Eigenschappen fineerparket.

Onze fineerparketvloeren zijn afgewerkt met 8 laklagen die hem bijzonder onderhoudsvriendelijk maken. De V-groefjes zijn ingekleurd & afgelakt en daardoor dus ook beschermd tegen vocht. Deze groef is ook voorzien van een antibacteriële bescherming, die ervoor zorgt dat bacteriën zich niet gaan innestelen.

Fineerparket laat de warmte sneller door dan andere parketvloeren en dit maakt ze zeker ook geschikt om te installeren op vloerverwarming.


© 2021 Woodtexprojecten - All rights reserved - Development by First Things