Aandacht:

GEEN AFSPRAKEN MOGELIJK IN DE TOONZAAL VAN 10/07/2020 TEM 31/07/2020

Tijdens het bouwverlof blijft de winkel van Woodtex wel gewoon open! 

Plaatsing algemeen

Plaatsing - Woodtexprojecten

Professionele plaatsing

Bij Woodtexprojecten kan u steeds terecht voor een professionele plaatsing van de goederen die je bij ons gekozen hebt.

Wij plaatsen vloeren (parket - laminaat - vinyl - kurk) en alle binnendeuren.

Wanneer je een plaatsing laat uitvoeren door Woodtexprojecten ben je ook ineens zeker van 10 jaar garantie op deze plaatsing !

Hoe verloopt een bestelling met plaatsing

STAP 1

Heel simpel ... kom gewoon langs in onze showroom om de materialen te kiezen die U graag door ons zou laten plaatsen. Onze verkopers maken een offerte of order op basis van de door U gegeven informatie, terwijl U tijdens het wachten kan genieten van een kop koffie.

Van zodra er een order gemaakt wordt, of een offerte omgezet werd naar order, vragen wij hiervoor een voorschot van 25% op het totale bedrag.

STAP 2

Van zodra wij uw bevestiging met voorschot ontvangen hebben wordt er een plaatsingsdossier gemaakt en zullen we U zo vlug mogelijk contacteren voor opmeting.

Wij komen altijd zelf opmeten bij de klant thuis of op de werf. Na opmeting kan uw order indien nodig nog aangepast worden (afmetingen, aantallen enz.) zoals vastgesteld tijdens opmeting.

STAP 3

Indien uw order na opmeting aangepast zou moeten worden met bv. eventuele meerprijzen ivm maatwerk of grotere opp.,  zal u dit opnieuw via mail ontvangen voor nazicht en bevestiging. Pas wanneer wij uw goedkeuring mogen ontvangen zullen de materialen in bestelling gezet worden.

Hou steeds rekening met de leveringstermijnen van de bestelde materialen aub

 

 

STAP 4

Wij zullen altijd ons uiterste best doen om, indien mogelijk, de gevraagde plaatsingsdata te respecteren. Dit is zeker één van zaken waarin we ons onderscheiden van andere collega's.

Wanneer U een order maakt voor plaatsing zal dit ook onmiddellijk in de planning gezet worden omstreeks de gevraagde plaatsingsdata. Deze zal mogelijk nog aangepast moeten worden ivm de leveringstermijn van de leverancier.

STAP 5

Van zodra de goederen effectief klaarstaan voor plaatsing zal U opnieuw gecontacteerd worden om een exacte plaatsingsdatum af te spreken, of om een eerder gemaakte afspraak te bevestigen.

De materialen worden samen met de start van de plaatsing geleverd, maar indien deze op voorhand geleverd zouden worden zal u ook hiervan tijdig op de hoogte gebracht worden.

STAP 6

Na de afwerking van de plaatsing zal U een proforma ontvangen waarmee U het openstaand saldo aan onze plaatsers kan afrekenen. 

Betalingen kunnen gebeuren op volgende manieren : cash (met een max.van €3000) , bankcheque of via overschrijving (copie of print van overschijving). Indien dit niet mogelijk zou zijn bij oplevering, zal er een factuur opgestuurd worden die dan binnen de 7 dagen voldaan moet worden.

 

GOED OM TE WETEN ...

° Gelieve ons na plaatsing steeds via mail te contacteren voor bijkomende vragen, of het melden van een probleem of schade aub. Je kan natuurlijk ook bellen, maar men zal steeds vragen om dit op mail te zetten indien het over een klacht zou gaan.

° Uw mail zal dan zo vlug mogelijk behandeld worden, en wij zullen U zelf terug contacteren om dit verder te bespreken en op te lossen

TOTALE RENOVATIE ...

° Zoals reeds gemeld kan U bij Woodtexprojecten niet alleen terecht voor de materialen die U op deze website kan terugvinden.

° Kom gerust langs met al uw vragen ivm bouw of verbouwing van uw woning of appartement, maar ook voor tuin of andere projecten.

° Hievoor werken we samen met enkele professionele partners, en dit aan zeer concurentiële prijzen.

FISCALE & ANDERE ATTESTEN

Wanneer U uw materialen laat plaatsen door Woodtexprojecten bent U zeker van een erkend plaatser.

Wij kunnen U dus ook de nodige attesten bezorgen zoals bv. ISIB attest voor plaatsen van brandvrije deuren

Op deze site onder PDF & Attesten kan U de nodige attesten zelf downloaden of afprinten


© 2021 Woodtexprojecten - All rights reserved - Development by First Things