Aandacht:

Amerhout is gesloten sinds 9 juni 2018. Vanaf heden kan je voor 'vakkundig advies', de 'beste materialen' en een 'betrouwbare plaatsingsdienst' terecht bij ons nieuw concept woodtexprojecten.be . De toonzaal vind je terug op de eerste verdieping bij Woodtex (Boomsesteenweg 680 te Wilrijk). Daar bevinden zich ook de bureau's waar in alle rust uw projecten kunnen worden besproken en uitgetekend.
Bezoek de nieuwe website hier. 

Houten terrassen

Houten terrassen  ... nog steeds "trendy & cosy"

Een houten terras brengt gezelligheid en stijl in uw tuin. Deze terrassen voelen warm en natuurlijk aan, bieden een zeer lange levensduur en vragen weinig onderhoud.

Nog nooit was het aanbod aan diverse houtsoorten en composietmaterialen zo groot als vandaag, en dat maakt de keuze zeker niet makkelijker.

Nieuw in ons gamme is trouwens de unieke terrasplank van Bolefloor (foto), zeker de moeite waart om te ontdekken. 

Wij verwelkomen onze klanten om alvast meer inspiratie op te doen in onze showroom, zodat jullie zelf de stijlvolle uitstraling van houten terrassen kunnen vaststellen.

 

Bekijk ook zeker onze andere tuinproducten: houten terrassen, houten tuinschermen, houten tuinpoorten, houten carports

Amerhout wordt 'Woodtexprojecten' op zaterdag 23 juni.

Amerhout sluit op 9 juni en opent terug de deuren op het eerste verdiep bij Woodtex op zaterdag 23 juni onder de nieuwe naam 'Woodtexprojecten'.

Voor alle vragen en afhalingen kan u terecht bij Woodtex of op het nummer 03 287 87 05 of stuur een e-mail naar info@amerhout.be

Lees hier meer over de persoonlijke service die centraal staat bij 'Woodtexprojecten'.
Eén feit staat vast, voor ieder project gaan we tot het uiterste: de beste ondersteuning, met de beste materialen en professionele plaatsing die zorgt voor kwaliteit.


© 2018 Amerhout - All rights reserved - Development by First Things